1 / 54

Om hotellet

Te Whau Lodge i Waiheke Island ligger kun 15 minutters kørsel fra Wild on Waiheke og Oneroa Bay. Dette Bed & Breakfast 4,5 ligger 6,3 km fra Onetangi-stranden og 6,7 km fra Palm Beach. Føl dig hjemme i et af de 4 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon med møbler. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Dead Dog Bay - 1 km
Anzac Bay - 1,3 km
Mt William Walkway - 1,9 km
Te Whau Bay - 2 km
Rocky Bay - 2,1 km
Whakanewha Regional Park - 3 km
Wild on Waiheke - 3,6 km
Wild Estate Vineyard - 3,8 km
Tantalus Estate - 4 km
Waiheke Museum & Historic Village - 4,1 km
Stonyridge Vineyard - 4,2 km
Postage Stamp Wines - 4,2 km
Dellows Waiheke Distillery - 4,3 km
Te Motu Vineyard - 4,5 km
Waiheke Golf Club - 4,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Auckland (AKL-Auckland Intl.) - 50,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer concierge-tjenester, pejs i lobbyen og picnicområde. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette Bed & Breakfasts roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Dette hotel har ingen bedømmelse fra Qualmark®. Som en service til vores kunder har vi angivet bedømmelser baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Arrangeret aftensmåltid: 100 NZD

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den samlede pris for ophold den 24. december inkluderer et gebyr for en obligatorisk gallamiddag juleaften
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Te Whau Lodge

Adresse

Te Whau Lodge

Waiheke Island, Auckland Region, New Zealand

N -36.81319 E 175.047

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger