1 / 45

Om hotellet

Fra Residence 1898 i Warszawa (Centrum) er der kun 5 minutters kørsel til Kultur- og Videnskabspaladset og Kongeslottet. Dette hotel 4 ligger 3,7 km fra Nationalstadion og 5,1 km fra Den gamle byplads. Overnat i et af de 24 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer skriveborde og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres i begrænset omfang. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Royal Casino Grand - 0,5 km
Hala Koszyki - 0,6 km
Three Crosses Square - 0,7 km
Frelserpladsen - 0,8 km
Vitkac - 0,8 km
Warszawa Teknologiske Universitet - 0,9 km
Kultur- og Videnskabspaladset - 0,9 km
Paradepladsen - 0,9 km
Ujazdów-parken - 0,9 km
Den amerikanske ambassade - 0,9 km
Teknologisk Museum - 1 km
Charles de Gaulle Rundkørslen - 1,1 km
Palm Tree - 1,1 km
Canadian Embassy - 1,1 km
Warszawa Nationalmuseum - 1,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Frederic Chopin Lufthavn (WAW) - 8,7 km
Modlin (WMI-Warzawa-Modlin Mazovia) - 39 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: PLN 60 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 100 PLN pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Residence 1898

Adresse

Residence 1898

Warszawa, Voivodskabet Masovien, Polen

N 52.225802 E 21.014275

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger