1 / 42

Om hotellet

Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer skriveborde og køleskabe, samt telefoner med gratis lokalopkald. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig udtjekning og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Nyd de rekreative faciliteter, såsom en natklub og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, pejs i lobbyen og automat. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.

  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Yukon Inn

Adresse

Yukon Inn

Whitehorse, Yukon, Canada

N 60.72714 E -135.064647

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger