1 / 82

Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien

Wien, Østrig

Om hotellet

Med et ophold ved Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien har du en central base i Wien, kun 5 minutters kørsel fra Wien-statsoperaen og Danube River. Dette hotel 4 ligger 7,2 km fra Schönbrunn Slot og 1,8 km fra Stefansdomkirken (Stephansdom). Føl dig hjemme i et af de 198 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Landstrasser Hauptstrasse - 0,1 km
Universität für Musik und darstellende Kunst - 0,3 km
Playground in the Stadtpark - 0,6 km
Stadtpark - 0,6 km
Hundertwasserhaus - 0,7 km
Danube River - 0,8 km
Wien-kunsthuset - 1,1 km
Fleischmarkt - 1,1 km
Urania - 1,2 km
Konzerthaus - 1,2 km
Ronacher - 1,2 km
Schwarzenbergplatz - 1,3 km
Stephansplatz - 1,3 km
Belvedere - 1,3 km
Prater - 1,3 km

Den foretrukne lufthavn for Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien er Wien Internationale Lufthavn (VIE) - 17,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom et fitnesscenter og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Snup en bid mad på en af 2 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Østrig. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 24 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 40 EUR pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 23 pr. dag
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 12 pr. kæledyr pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 11 børn i alderen 11 år og derunder kan overnatte gratis pr. registreret voksen på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien

Adresse

Grand Hotel Mercure Biedermeier Wien

Wien, Wien, Østrig

N 48.203945 E 16.388763

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger