1 / 54

Castle Hotel Windsor

Om hotellet

Med et ophold ved Castle Hotel Windsor i centrum af Windsor er du kun 4 minutters gang fra Windsor Castle og en 7 minutters gåtur fra Thames River. Dette hotel 4 ligger 3,9 km fra LEGOLAND® Windsor og 13,2 km fra Thorpe Park. Overnat i et af de 108 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt hårtørrer og tandbørster og tandpasta. Faciliteter inkluderer pengeskabe og kaffe-/temaskiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Windsor Royal Shopping Centre - 0,2 km
St. Georges Chapel - 0,2 km
Theatre Royal - 0,3 km
Windsor Castle - 0,3 km
King Edward Court Shopping - 0,5 km
Thames Path - 0,5 km
Thames River - 0,5 km
Queen Mary's Dolls' House - 0,7 km
Eton High Street Shopping - 0,8 km
Frogmore House - 0,8 km
Eton College - 1,2 km
Changing of the Guard - 2,5 km
Windsor Racecourse - 2,7 km
Liquid Leisure - 3,8 km
Absolutely Ice - Slough Ice Arena - 3,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Heathrow Lufthavn (LHR) - 20,2 km
London (LCY-London City) - 50,3 km
London (LTN-Luton) - 65,9 km
Gatwick Lufthavn (LGW) - 70,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Windsor? På dette hotel er der et område på 83 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 11 mødelokaler. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Dette hotel tilbyder desuden rabat ved brug af nærliggende fitnessfaciliteter og festsal. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på dette hotels bar/lounge, Leaf at The Castle Hotel, eller bliv på værelset, hvor du kan nyde godt af roomservice døgnet rundt. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 10.30 mod et gebyr.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 20.00 GBP pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering (utildækket): 30 GBP pr. nat
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 50 GBP (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen udtjekning: 50 GBP (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 11 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Castle Hotel Windsor

Adresse

Castle Hotel Windsor

Windsor, England, Storbritannien

N 51.482021 E -0.607126

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger