1 / 40

Apartmani RUNOLIST

Kolasin, Montenegro

Om hotellet

Apartmani RUNOLIST ligger i Žabljak, blot 2 minutters kørsel fra Durmitor-nationalparken og 7 minutters kørsel fra Crno Lake. Dette hotel ligger 8,8 km fra Tarakløften og 11,1 km fra Riblje Lake. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 2 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og LCD-tv. Sengen på dit værelse er udstyret med madras af viskoelastisk skum. Der er et køkken til rådighed, som er udstyret med køleskab, kogeplade og opvaskemaskine. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Durmitor-nationalparken - 1,3 km
Crno Lake - 2,8 km
Tarakløften - 8,8 km
Riblje Lake - 11,1 km
Durdevica Tara Bridge - 22,8 km
Nevidio Kløft - 24,8 km

Den foretrukne lufthavn for Apartmani RUNOLIST er Podgorica (TGD) - 130,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en flersproget medarbejderstab. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer concierge-tjenester, spillehal/spillerum og skiopbevaring. Du kan købe mad ved den lokale købmand/dagligvarebutik eller blive på værelset og nyde godt af dette hotels mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 5 EUR for voksne og 5 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 99 EUR pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Apartmani RUNOLIST

Adresse

Apartmani RUNOLIST

Zabljak, Montenegro

N 43.153011 E 19.125588

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger