1 / 53

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, samt telefoner med gratis lokalopkald. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Tag direkte på kasinoet, eller vent på, at du føler dig mere heldig, mens du nyder godt af et af de andre rekreative tilbud, såsom et døgnåbent fitnesscenter og sportsbook. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Admiral Hotel

Adresse

Admiral Hotel

Zagreb, Kroatien

N 45.79475 E 15.91911

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger