1 / 60

Alpenblick Superior

Zermatt, Schweiz

Om hotellet

Med et ophold ved Alpenblick Superior har du en central base i Zermatt, kun få skridt fra Matterhorn Ski Paradise og Zermatt - Furi. Dette hotel med familievenlig profil ligger 0,1 km fra Zermatt-Furi Gondolplads og 0,1 km fra Matterhorn Museum. Føl dig hjemme i et af de 32 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Matterhorn Ski Paradise - 0,1 km
Zermatt - Furi - 0,1 km
Furi - Riffelberg - 0,1 km
Furi Skisportsområde - 0,1 km
Zermatt-Furi Gondolplads - 0,3 km
Matterhorn Museum - 0,4 km
St. Mauritius Kirke - 0,4 km
Mountaineers Kirkegården - 0,4 km
Forest Fun Park - 0,6 km
Zermatt Visitor Center - 0,9 km
Standseilbahn Zermatt–Sunnegga - 0,9 km
Cervino - Sci Estivo - 2,1 km
Riffelberg - Gifthittli - 2,1 km
Riffelberg Express Gondolplads - 2,5 km
Furi - Trockener Steg Kabelbane - 2,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Sion (SIR) - 80,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed mod et tillægsgebyr. Efter en dag på pisterne, kan du nyde godt af rekreative faciliteter, herunder udendørs tennisbaner og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Du kan hurtigt komme ud til pisterne med den gratis skitransport. Dette hotel tilbyder roomservice på værelset. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Schweiz. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 3 stars og vises på denne side som 3 stjerner. Overnatningsstedet lukkes fra den 24. september til den 20. december.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat: 4.00 CHF pr. person pr. nat for voksne; CHF 2.00 pr. nat for gæster i alderen 9-16 år. Denne skat gælder ikke for børn under 9 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Tillægsgebyr for kæledyr: CHF 15 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for ekstra seng: 60.0 CHF pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 2 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Alpenblick Superior

Adresse

Alpenblick Superior

Zermatt, Schweiz

N 46.01726 E 7.744123

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger