1 / 100

Om hotellet

Med et ophold ved Tian's Resort har du en central base i Zhangjiajie, kun 5 minutters kørsel fra Zhangjiajie Nationalskovpark og 6 minutters kørsel fra Bailong-elevatoren. Dette gæstehus med golffaciliteter ligger 5,9 km fra Den Store Port ved Tianmen-bjerget og 7,7 km fra Puguang Temple. Føl dig hjemme i et af de 11 aircondition-afkølede værelser, der indeholder pejse og private pools. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Der tilbydes et smart-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer kaffe-/temaskiner og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Zhangjiajie Nationalskovpark - 3,6 km
Puguang Temple - 4,1 km
Bailong-elevatoren - 5,9 km
Den Store Port ved Tianmen-bjerget - 5,9 km
Tianmen-bjergets Kabelbane - 11,2 km
Yuhuangdong Grotto - 12,3 km
Tianmen-bjerget - 17 km
Tianmen Mountain of Zhangjiajie - 17,1 km
Five Archs Bridge - 17,5 km
Wǔlíngyuán - 18,4 km
Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 24 km
Huanglong-grotten - 29,7 km
Chabei Spring - 34,4 km
Zhangshuta Site - 41,1 km
Wulingyuan Naturskønne Reservat - 43,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Zhangjiajie (DYG) - 8,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udlejningscykler. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og picnicområde. Tag forbi dette gæstehuss restaurant, hvor du kan få frokost eller aftensmad. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen. Lokale retter tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for lokale morgenmadsretter: 15 CNY for voksne og 10 CNY for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool åbner i april.
  • Reservationer er påkrævet for golftider. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette gæstehus inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Tian's Resort

Adresse

Tian's Resort

Zhangjiajie, Hunan, Kina

N 29.10082 E 110.4635

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger