1 / 25

Tianmen Yeyu Hotel

Vancouver, Canada

Om hotellet

Med et ophold ved Tianmen Yeyu Hotel i Zhangjiajie (Yongding) er du kun 10 minutters kørsel fra Zhangjiajie Nationalskovpark og Den Store Port ved Tianmen-bjerget. Dette hotel ligger 6,2 km fra Bailong-elevatoren og 9,2 km fra Puguang Temple. Føl dig hjemme i et af de 30 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder minibar. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Puguang Temple - 4,3 km
Zhangjiajie Nationalskovpark - 4,7 km
Den Store Port ved Tianmen-bjerget - 6,2 km
Bailong-elevatoren - 6,2 km
Tianmen-bjergets Kabelbane - 11,3 km
Yuhuangdong Grotto - 13,8 km
Tianmen-bjerget - 17,3 km
Tianmen Mountain of Zhangjiajie - 18,3 km
Wǔlíngyuán - 19,9 km
Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 25,5 km
Five Archs Bridge - 26,3 km
Huanglong-grotten - 31,1 km
Chabei Spring - 34,2 km
Zhangshuta Site - 40,9 km
Wulingyuan Naturskønne Reservat - 46,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Zhangjiajie (DYG) - 9,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Dette hotel tilbyder roomservice på værelset. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for selvstændig parkering: CNY 20 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Tianmen Yeyu Hotel

Adresse

Tianmen Yeyu Hotel

Zhangjiajie, Hunan, Kina

N 29.106245 E 110.484561

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger