DTF travel bliver til Sembo

DTF travel har skiftet navn til Sembo, men bare rolig, vi er stadig det samme rejsebureau, med de samme medarbejdere, tryghed og rejsegaranti. Vi har selvfølgelig også den samme kærlighed til at rejse og den samme entusiasme for at hjælpe dig med at finde din næste drømmerejse.

DTF travel bliver til Sembo

DTF travel - en del af Stena Line Travel Group

Tilbage i 2012 blev DTF travel købt af det svenske rejsebureau Sembo, men først i september 2023 skiftede DTF travel officielt navn til Sembo. Navneskiftet betyder, at vi nu hedder det samme som vores afdelinger i andre europæiske lande.

Sembo er en rejsearrangør med hovedkontor i Helsingborg. Virksomheden er i dag ejet af Stena Line Travel Group.

Hvad betyder det for dig?

Selvom vi skifter navn, vil vores passion for rejser forblive uændret, og vi vil fortsætte med at tilbyde fantastiske rejseoplevelser, finde nye destinationer, opretholde det samme høje serviceniveau og sikre, at dine rejseeventyr bliver til gode minder.

Kort sagt, alt er fortsat det samme - bare lidt bedre! Du har nu endnu flere muligheder for at udforske, planlægge og dele dine eventyr. Vi er her for at sikre, at dit rejseeventyr er i gode hænder, og vi ser frem til flere rejser sammen med dig - nu som Sembo.

Vores nye rejseplanlægger

Takket være Sembos nye rejseplanlægger, er vi nu det eneste rejsebureau i verden, hvor du kan bygge og booke hele din rejse, fra start til slut, ligesom de professionelle. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for din næste ferie!

Billige sommerrejser (fly + hotel)

Kør-selv-ferie til Sverige

Populære kør-selv-ferier i Danmark

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger