Minferie til Spanien og Portugal

Minferie til Spanien og Portugal

Tag på storbyweekend i marts eller april

Hvis du vil på storbyweekend i marts eller april, er Spanien og Portugal gode destinationer. Vejret er varmt nok til, at du kan gå rundt uden at fryse, og hvis du er heldig, får du rigtig varme dage. I disse måneder er Barcelona, Lissabon og Valencia gode byer at tage til, hvis du vil have behageligt vejr.

Tag på storbyweekend i maj

I maj begynder vejret at blive rigtig godt i hele Spanien og Portugal. Denne tid på året er perfekt til at besøge for eksempel Madrid og Lissabon.

Tag på storbyweekend i juni, juli eller august

Sommeren er en varm tid i Spanien og Portugal. Men nogle byer egner sig bedst til denne årstid. Nu er det for eksempel det perfekte tidspunkt at tage til Bilbao eller San Sebastian!

Tag på storbyweekend i september og oktober

September og oktober er måske de bedste måneder at tage til Barcelona eller Palma de Mallorca. Begge byer ligger lige ud til Middelhavet, og du kan sagtens kombinere shopping med en halv dag på stranden. Vandet er stadig virkelig behageligt.

Tag på storbyweekend i november, december, januar eller februar

Hvis du vil på storbyweekend i de koldere måneder af året, skal du kigge mod det sydlige Spanien. I november kan havtemperaturerne stadig være varme nok til at svømme, men resten af tiden vil du, hvis du er heldig, blive forkælet med behageligt vejr. Det er ideelle tidspunkter at tage til steder som Malaga og Alicante.

Fly og hotel

Dette kan også interessere dig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger