Rejser til London

Uanset om du er til kunst og kultur, shopping, gastronomi, fodbold eller musicals eller en god blanding af det hele, er London det helt rigtige sted at rejse hen. Det er umuligt at kede sig i London!

Se vores udvalgte rejseforslag herunder eller byg din egen drømmerejse præcis efter dine ønsker.

Rejser til London

Oplev London

Der venter masser af eventyr i London. Her er et udvalg af spændende seværdigheder, som du kan opleve, når du besøger den fantastiske by.

Gå en tur i Hyde Park

Hyde Park er muligvis den mest berømte park i London, og den er en af de største. Parkens berømte Speaker's Corner er stadig besat af debatter, protester og performancekunstnere hver uge.

Se Westminster

Westminster betragtes som Londons politiske centrum og er hjemsted for Houses of Parliament og det verdensberømte og ikoniske klokketårn Big Ben.

Oplev stemningen i Camden

Camden er et velkendt kulturelt kvarter i det nordlige London. Den er kendt for sin alternative kultur og er fyldt med både goths, punkere og turister. Camden Market er mangfoldigt og byder på street food fra internationale køkkener og masser af boder, der sælger nipsgenstande, unikke kunstværker og vintagetøj.

Tag en tur i London Eye

En tur til London er ikke komplet uden et besøg på det ikoniske London Eye. Eye blev oprindeligt bygget for at fejre årtusindskiftet og er et kæmpe pariserhjul, der byder på en fantastisk udsigt over byen. Om natten er hjulet oplyst i årstidens farver og er centrum for Londons årlige nytårsfyrværkeri. Book billetter på forhånd, hvis du vil prøve en tur!

Udforsk Chinatown

Londons Chinatown findes omkring Gerrard Street, der ligger mellem Soho og Leicester Square. Med sine kinesiske lanterner og iøjnefaldende røde buer er det svært at overse dette pulserende kvarter. Chinatown er fyldt med autentiske asiatiske restauranter samt supermarkeder og hemmelige barer, og der er altid noget nyt at udforske i Chinatown.

Shopping på Oxford Street og Bond Street

Oxford Street er ikke kun Londons bedste sted at shoppe, men er også Europas travleste shoppinggade. Den har 300 butikker og modtager over 500.000 besøgende hver dag. Shop 'til you drop' i designerbutikker og internationalt kendte stormagasiner som Debenhams og House of Fraser og Selfridges.

Bond Street, som ligger i forlængelse af Oxford Street, er en af de dyreste shoppinggader i London. Dørmænd står tålmodigt uden for mange butiksindgange. Diamanterne glitrer i vinduerne hos urmagere og juvelerer. På denne gade finder du Tiffany's samt Cartier og Ralph Lauren.

Buckingham Palace

En tur til London er ufuldstændig uden en spadseretur gennem Green Park for at få et glimt af Buckingham Palace. Paladset har været hjemsted for den britiske kongefamilie siden 1837. Det har 775 værelser og den største private have i London.

Harry Potter-fan? Besøg Platform 9 ¾

For mange mennesker rundt om i verden er King's Cross bedst kendt som stationen, som Harry Potter bruger til at rejse til Hogwarts. Nu kan du besøge Platform 9 ¾ i virkeligheden, på King's Cross togstation. Stil dig ved siden af en bagagevogn, der forsvinder på magisk vis ind i væggen, og få taget et billede for at mindes din troldmandsrejse for evigt! Glem ikke at tage husets farver på.

Londons natteliv

London er en pulserende metropol både om dagen og om natten. Der sker altid noget! Når solen går ned, tændes Londons lys og giver byen en magisk belysning.

Se St Paul's Cathedral oplyst efter mørkets frembrud, eller besøg den gotiske arkitektur i Big Ben og Westminster Cathedral. Tag til Soho og West End for at opleve et summende natteliv blandt de store neonskilte.

Fly og hotel

Populære hoteller

Inspiration, tips og information om London
London: Det skal du opleve
20+ oplevelser og seværdigheder i London, du ikke må gå glip af
Bedste måder at komme til London fra lufthavnen
De hurtigste og billigste muligheder for at komme til byens centrum.
Hotelforslag
Hoteller med 3 stjerner
Oplev de mest populære og prisvenlige hoteller her!
Hoteller med 4 stjerner
Oplev de mest populære og luksuriøse hoteller her!

Dette kan også interessere dig

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger