Søg og book rejse

search
Kolobrzeg
» Vores rejsemål » Polen » Zachodnio pomorskie » Kolobrzeg

Kolobrzeg i Polen

Den bedste ferieby i Polen, også kaldet Østersøens perle - Kolobrzeg.

Kolobrzeg i Polen

Bolobrezeg er en ny i det nordvestlige Polen på sydkysten af Østersøen og gennemskæres af Parseta-floden. Byen har en gennemgåede gotisk arkitektur med krydsende gader. En kendt bygning, som har denne gotiske arkitektur, er Kolobrzeg-katedralen (også kaldet basilikaen St. Mary's) og ligger i krydset mellem gaderne Mariacka og Katedralna i den gamle bydel. I gåafstand fra katedralen ligger Park 18 Marca. En grøn park smykket af bl.a. statuer, fontæner og naturligvis smukke blomster.

Om sommeren har dette område de fleste soltimer i Polen. Her kan du opleve sol og bademuligheder ved den fantastiske hvide sandstrand, god shopping, unikke Spa-behandlinger og sjove aktiviteter til hele familien. Du har mulighed for at være aktiv med flere vandsports, f.eks. vandski, kite-surfing og at køre på vandscooter. Du kan også komme på rundtur i båd, gå langs strandpromenaden eller cykle ved de smukke stier langs kysten.

Hvis du hellere vil tage den med ro og have en afslappet ferie, så er Kolobrzeg faktisk et perfekt rejsemål også til dette. Med naturressourcer som terapeutisk ler og naturligt mineralvand (salt lake) omtales Kolobrzeg som en sand kurby. Her kan du besøge byens mange badehuse for at nyde Spa-behandlinger og varme indendørspools. Hvis du vil kombinere dette med shopping og gå på fine restauranter, så kan man gøre det til gode priser. Det gør Kolobrzeg til en populær by at rejse til om vinteren. For det lyder bestemt som lokkende med en Spa-weekend her til vinter