1 / 12

Rejser til Polen

I Polen finder du en rig kulturarv, som man passer på med et beundringsværdigt engagement. Det polske køkken lokker med nye smagsoplevelser og mange traditionelle retter, som gør restaurantbesøg til en fornøjelse. Her finder du rimelige shoppingpriser på lokale markeder med en livlig atmosfære og i store moderne shoppingcentre.

Om Polen

Skønt prisniveau

Priserne i Polen er stadig rimelige, og du kan unde sig selv lidt ekstra. Når det gælder shopping finder du både indenlandske varer og internationale mærkevarer til lave priser. Cd'er, indenlandsk producerede sko, den berømte polske vodka og en mængde lokale produkter til meget rimelige priser. Und dig selv en klassisk koncert til en billig penge eller tag en taxa, når du bliver træt i fødderne, og forelsk dig i restauranternes prislister.

Man tager til Polen hele året

Det er bedst i foråret, som kommer tidligt, og som også åbner for udendørsserveringen, når vi stadig har vinterjakken på herhjemme. Og det er det samme med det milde efterår, hvor du kan være udendørs langt ind i oktober. Så det er helt naturligt, at sommerfestivalerne og julemarkederne lokker flere og flere turister hvert år.

Med DTF travel rejser du til den moderne, livlige storby Warszawa og den charmerende, populære Krakow.

Kort over Polen

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger