Vores rejsemål » Spanien
Spanien

Spanien

Sol, strande, flamenco og tapas

Søg og book rejse

search

Spanien

Lad dig blive forført at lækre og varierede Spanien! Nyd de herlige, lange sandstrande. Svøm i glitrende klart, blåt vand. Dans en fyrig flamenco, og smag på de spanske specialiteter som tapas og paella.

I Spanien råder der en afslappet atmosfære, hvor trivsel, god mad og drikke prioriteres højere end perfektionisme og punktlighed. Derudover går hele familien ofte på restauranter og barer sammen, hvilket gør, at gader og pladser syder af folkeliv til langt ud på natten. Som besøgende smitter spaniernes livsglæde let af på en.

Her finder du også fantastiske kulturskatte og nogen af Europas mest hippe storbyer. Besøg den romantiske by Sevilla, det imponerende palads Alhambra i Granada og moskéen I Cordoba. Verdensmetropoler Madrid og Barcelona byder begge to på trendy shopping, interessante kunstmuseer og et fantastisk natteliv.

Klimaet hører til Europas bedste

Længst mod syd strækker badesæsonen sig fra slutningen af april til begyndelsen af november. Her er selv vintrene milde med temperaturer op mod 20 grader og gode chancer for sol. På Kanarieøerne er der dansk højsommer hele året!

Læs mere

Skjul

Vis kort