Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Disneyland Paris byder på magiske nye oplevelser op til den store finale på 30-års jubilæetDen store finale på det fantastiske jubilæum er en fest, du ikke må gå glip af! Her kan du bl.a. opleve det første Marvel-drone-show nogensinde, der udføres dagligt i en Disney Park, få et gensyn med det ikoniske Disney Dreams®! aftenshow, opleve et eksklusivt nyt show, der tager dig med på en rejse sammen med dine yndlingsfigurer fra Pixar, og mange andre overraskelser. Disneyland Paris har bygget videre på den store succes med denne fejring, som er blevet anerkendt med nogle af de mest prestigefyldte priser i forlystelsesindustrien, herunder en IAAPA Brass Ring Award* og en Park World Excellence Award** - Disneyland Paris har annonceret de fremragende nye tilbud, som gæsterne vil kunne nyde som en del af den store finale på fejringen af 30-års jubilæet, som kan nydes frem til den 30. september 2023.

Disneyland Paris byder på magiske nye oplevelser op til den store finale på 30-års jubilæet

Den store finale på det fantastiske jubilæum er en fest, du ikke må gå glip af! Her kan du bl.a. opleve det første Marvel-drone-show nogensinde, der udføres dagligt i en Disney Park, få et gensyn med det ikoniske Disney Dreams®! aftenshow, opleve et eksklusivt nyt show, der tager dig med på en rejse sammen med dine yndlingsfigurer fra Pixar, og mange andre overraskelser.

Disneyland Paris har bygget videre på den store succes med denne fejring, som er blevet anerkendt med nogle af de mest prestigefyldte priser i forlystelsesindustrien, herunder en IAAPA Brass Ring Award* og en Park World Excellence Award** - Disneyland Paris har annonceret de fremragende nye tilbud, som gæsterne vil kunne nyde som en del af den store finale på fejringen af 30-års jubilæet, som kan nydes frem til den 30. september 2023.


Knapp
Oplevelser for hele familienI Disneyland® Paris gemmer der sig oplevelser rundt om hvert eneste hjørne. Lad dit indre barn blive fortryllet af shows inspireret af bl.a. Løvernes Konge, Mickey Mouse og hans venner, Frost og Pocahontas. Tag en selfie med Peter Plus, Spiderman og Peter Pan, når de går rundt i parken og leder efter festdeltagere.

Oplevelser for hele familien

I Disneyland® Paris gemmer der sig oplevelser rundt om hvert eneste hjørne. Lad dit indre barn blive fortryllet af shows inspireret af bl.a. Løvernes Konge, Mickey Mouse og hans venner, Frost og Pocahontas. Tag en selfie med Peter Plus, Spiderman og Peter Pan, når de går rundt i parken og leder efter festdeltagere.


Knapp

Bo i Disneyland® Paris: Hotel inkl. entrébilletter

©DISNEY

Stars On Parade 950X600


Disney Stars on ParadeDet fortryllende show "Disney Stars on Parade" er tilbage, her kan de besøgende kan møde deres yndlings Disney-figurer i en spektakulær parade. Den farverige parade marcherer gennem Disneyland® Park med magisk og spændende baggrundsmusik. Du vil møde Peter Pan og hans flyvende skib, Elsa og hendes iskræfter og en ildspyende drage, som vil gøre dig målløs.

Disney Stars on Parade

Det fortryllende show "Disney Stars on Parade" er tilbage, her kan de besøgende kan møde deres yndlings Disney-figurer i en spektakulær parade. Den farverige parade marcherer gennem Disneyland® Park med magisk og spændende baggrundsmusik. Du vil møde Peter Pan og hans flyvende skib, Elsa og hendes iskræfter og en ildspyende drage, som vil gøre dig målløs.


Knapp
Disney Junior Dream FactoryNetop som Disneys teknikere er ved at afsløre, hvordan drømme bliver lavet, stopper fabrikken med at arbejde. I det nye "Disney Junior Dream Factory Show" skal du hjælpe Mickey og Minnie med at reparere Dream Factory's ødelagte maskiner. Det er op til dig og dine yndlingsfigurer at arbejde sammen og slippe magien løs med sang og dans for at få maskinerne til at køre igen!

Disney Junior Dream Factory

Netop som Disneys teknikere er ved at afsløre, hvordan drømme bliver lavet, stopper fabrikken med at arbejde. I det nye "Disney Junior Dream Factory Show" skal du hjælpe Mickey og Minnie med at reparere Dream Factory's ødelagte maskiner. Det er op til dig og dine yndlingsfigurer at arbejde sammen og slippe magien løs med sang og dans for at få maskinerne til at køre igen!


Knapp

Junior Dream Factory NY 950X600


Selfie Spot 950X600


Forevig dit møde med Disney-figurerneIndled dit møde med din yndlingsfigur med et Meet n' Greet eller måske med en selfie. Rundt omkring i parken finder du Selfie Spots, hvor du kan tage selfies med kendte figurer fra bl.a. Frost, Marvel-filmene, Star Wars og Mickey Mouse.
Gør dit besøg i Disneyland® Paris ekstra specielt med mindeværdige billeder med Disney PhotoPass, hvor du kan se og købe digitale billeder taget af Disney PhotoPass-fotografer. Du kan også finde billeder, der er taget i attraktioner med indbyggede kameraer.

Forevig dit møde med Disney-figurerne

Indled dit møde med din yndlingsfigur med et Meet n' Greet eller måske med en selfie. Rundt omkring i parken finder du Selfie Spots, hvor du kan tage selfies med kendte figurer fra bl.a. Frost, Marvel-filmene, Star Wars og Mickey Mouse.

Gør dit besøg i Disneyland® Paris ekstra specielt med mindeværdige billeder med Disney PhotoPass, hvor du kan se og købe digitale billeder taget af Disney PhotoPass-fotografer. Du kan også finde billeder, der er taget i attraktioner med indbyggede kameraer.


Knapp
Disney Premier AccessVent mindre - oplev mere! Skift op til fuld gas, som Lightning McQueen, og få hurtigere adgang til nogle af de mest populære attraktioner med Disney Premier Access, en betalt service med begrænset adgang, hvor du betaler pr. person pr. attraktion. Passet kan købes via Disneyland®-appen eller i parken. Fyld din dag med flere uforglemmelige oplevelser og minder med en Disney Premier Access.

Disney Premier Access

Vent mindre - oplev mere! Skift op til fuld gas, som Lightning McQueen, og få hurtigere adgang til nogle af de mest populære attraktioner med Disney Premier Access, en betalt service med begrænset adgang, hvor du betaler pr. person pr. attraktion. Passet kan købes via Disneyland®-appen eller i parken. Fyld din dag med flere uforglemmelige oplevelser og minder med en Disney Premier Access.


Knapp

Premier Access NY 950X600


Disney Illuminations Show 950X600


Disney Illuminations ShowEfter en hel dag i drømmeland kan du slutte aftenen med et uforglemmeligt lysshow, der oplyser himlen. Oplev varmen fra figurerne fra Frost, bliv forbløffet over den evige historie fra Løvernes Konge, og lad dig transportere gennem en verden fyldt med de forunderlige historier fra Star Wars og Pirates of the Caribbean.

Disney Illuminations Show

Efter en hel dag i drømmeland kan du slutte aftenen med et uforglemmeligt lysshow, der oplyser himlen. Oplev varmen fra figurerne fra Frost, bliv forbløffet over den evige historie fra Løvernes Konge, og lad dig transportere gennem en verden fyldt med de forunderlige historier fra Star Wars og Pirates of the Caribbean.


Knapp
Attraktioner for alle aldreUanset om du vil have et adrenalinsus eller fordybe dig i Disneys fantastiske verden, er der en forlystelse for dig. I Disneyland® Paris kan du både skabe og genopleve uforglemmelige minder i de tematiserede forlystelser. Tag en tur og opdag de skjulte skatte i "Indiana Jones™ og templets forbandelse", flyv på nye eventyr med Dumbo i "Dumbo den flyvende elefant" eller mød de vilde pirater i "Pirates of the Caribbean".

Attraktioner for alle aldre

Uanset om du vil have et adrenalinsus eller fordybe dig i Disneys fantastiske verden, er der en forlystelse for dig. I Disneyland® Paris kan du både skabe og genopleve uforglemmelige minder i de tematiserede forlystelser. Tag en tur og opdag de skjulte skatte i "Indiana Jones™ og templets forbandelse", flyv på nye eventyr med Dumbo i "Dumbo den flyvende elefant" eller mød de vilde pirater i "Pirates of the Caribbean".


Knapp

Dumbo The Flying Elephant 950X600


"Avengers: Power the Night" - fra den 28. januar til den 8. maj 2023Et helt nyt "Avengers: Power the Night" aftens-drone-show vil lyse himlen op hver aften i Walt Disney Studios Park® fra den 28. januar til den 8. maj 2023.

"Avengers: Power the Night" - fra den 28. januar til den 8. maj 2023

Et helt nyt "Avengers: Power the Night" aftens-drone-show vil lyse himlen op hver aften i Walt Disney Studios Park® fra den 28. januar til den 8. maj 2023.


"Disney Dreams!" fra den 12. april 2023 Som den store finale på 30-års jubilæumsfesten vil det fantastiske “Disney Dreams!”-show gøre sit store comeback! Showet er det bedst vurderede show nogensinde siden parken åbnede og fra 12. april 2023 kan gæsterne igenopleve det hver aften i Disneyland Park.

"Disney Dreams!" fra den 12. april 2023

Som den store finale på 30-års jubilæumsfesten vil det fantastiske “Disney Dreams!”-show gøre sit store comeback! Showet er det bedst vurderede show nogensinde siden parken åbnede og fra 12. april 2023 kan gæsterne igenopleve det hver aften i Disneyland Park.


Knapp
Genåbning af "It's a small world" - forår 2023 Efter at have været lukket ned for renovering åbner en af Disneyland Paris' bedste familieattraktioner igen i foråret 2023. I hjertet af Fantasyland gæster i alle aldre kunne tage en vidunderlig sejltur som du ikke må gå glip af.

Genåbning af "It's a small world" - forår 2023

Efter at have været lukket ned for renovering åbner en af Disneyland Paris' bedste familieattraktioner igen i foråret 2023. I hjertet af Fantasyland gæster i alle aldre kunne tage en vidunderlig sejltur som du ikke må gå glip af.


Knapp
"Pixar: We Belong Together" - begynder sommeren 2023I sommeren 2023 kan gæsterne i i Walt Disney Studios Parks opleve et helt nyt show kaldet "Pixar: We Belong Together". Gæsterne vil blive inviteret til at deltage i et musikalsk eventyr i Studio Theater sammen med deres yndlings Pixar-figurer. Under dette show, som vil kombinere state-of-the-art sceneteknologi, lyseffekter, koreografi og ikoniske sange, vil gæsterne finde ud af, hvordan musik og venskab bringer os sammen.

"Pixar: We Belong Together" - begynder sommeren 2023

I sommeren 2023 kan gæsterne i i Walt Disney Studios Parks opleve et helt nyt show kaldet "Pixar: We Belong Together". Gæsterne vil blive inviteret til at deltage i et musikalsk eventyr i Studio Theater sammen med deres yndlings Pixar-figurer. Under dette show, som vil kombinere state-of-the-art sceneteknologi, lyseffekter, koreografi og ikoniske sange, vil gæsterne finde ud af, hvordan musik og venskab bringer os sammen.


Nye produkter i butikker og restauranterUd over 30-års jubilæumssortimentet af produkter vil en helt ny kollektion specielt designet til den store finale snart blive tilgængelig i butikkerne. I Disney Village® vil en engelsk pub-inspireret restaurant snart være klar, da King Ludwig's Castle vil blive omdannet til The Royal Pub. Restauranten drives af det berømte Groupe Bertrand, en af resortets mangeårige partnere, som også driver andre steder i Disney Village og restauranter i Paris, og der vil blive serveret det bedste af den traditionelle engelske mad. Rosalie, et traditionelt fransk brasserie, vil også åbne i Disney Village i slutningen af 2023.

Nye produkter i butikker og restauranter

Ud over 30-års jubilæumssortimentet af produkter vil en helt ny kollektion specielt designet til den store finale snart blive tilgængelig i butikkerne. I Disney Village® vil en engelsk pub-inspireret restaurant snart være klar, da King Ludwig's Castle vil blive omdannet til The Royal Pub. Restauranten drives af det berømte Groupe Bertrand, en af resortets mangeårige partnere, som også driver andre steder i Disney Village og restauranter i Paris, og der vil blive serveret det bedste af den traditionelle engelske mad. Rosalie, et traditionelt fransk brasserie, vil også åbne i Disney Village i slutningen af 2023.


Knapp

Og de eksisterende 30-års jubilæumstilbud vil fortsat være tilgængelige indtil den 30. september 2023
Ud over de nye tilbud vil gæsterne stadig kunne nyde alle deres foretrukne 30-års jubilæumstilbud frem til den 30. september 2023, herunder:
- “Dream… and Shine Brighter!”-showet
- “Disney D-Light”-aftensshow
- De unikke Gardens of Wonder-udstillinger
- Limited edition-souvenirs dedikeret til fejringen af Disneyland Paris' 30-års jubilæum.
- Dejlige mad- og drikkevarer tilberedt specielt til lejligheden
 

Stars On Parade 950X600

Og de eksisterende 30-års jubilæumstilbud vil fortsat være tilgængelige indtil den 30. september 2023

Ud over de nye tilbud vil gæsterne stadig kunne nyde alle deres foretrukne 30-års jubilæumstilbud frem til den 30. september 2023, herunder:

- “Dream… and Shine Brighter!”-showet

- “Disney D-Light”-aftensshow

- De unikke Gardens of Wonder-udstillinger

- Limited edition-souvenirs dedikeret til fejringen af Disneyland Paris' 30-års jubilæum.

- Dejlige mad- og drikkevarer tilberedt specielt til lejligheden

 Marvel Avengers Campus
Den store finale på fejringen af 30-års jubilæet er også en fantastisk mulighed for gæsterne til at opleve Marvel Avengers Campus - det helt nye medrivende temaland i Walt Disney Studios Park - og dykke ned i hjertet af handlingen sammen med Marvel-superhelte, mens de oplever episke eventyr, især i spændende forlystelser som Spider-Man WEB Adventure og Avengers Assemble: Flight Force. 
 
Rekrutterne får mulighed for at tage en aktiv rolle sammen med Marvel-superhelte, herunder Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man og nye superhelte som Shuri i sit Black Panther-tøj. Med spektakulære og uventede møder, temarestauranter og butikker, hvor rekrutterne kan blive udstyret med højteknologisk tilbehør, byder Marvel Avengers Campus på en fuldstændig medrivende oplevelse.

Stars On Parade 950X600

Marvel Avengers Campus

Den store finale på fejringen af 30-års jubilæet er også en fantastisk mulighed for gæsterne til at opleve Marvel Avengers Campus - det helt nye medrivende temaland i Walt Disney Studios Park - og dykke ned i hjertet af handlingen sammen med Marvel-superhelte, mens de oplever episke eventyr, især i spændende forlystelser som Spider-Man WEB Adventure og Avengers Assemble: Flight Force. 

 

Rekrutterne får mulighed for at tage en aktiv rolle sammen med Marvel-superhelte, herunder Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man og nye superhelte som Shuri i sit Black Panther-tøj. Med spektakulære og uventede møder, temarestauranter og butikker, hvor rekrutterne kan blive udstyret med højteknologisk tilbehør, byder Marvel Avengers Campus på en fuldstændig medrivende oplevelse.


Knapp
DTF travels Top 5 favoritattraktionerBig Thunder MountainEn herlig rutsjebane i Frontierland, hvor du bliver kastet mellem klippevægge i ægte mineånd. 
Crush´s CoasterEn virkelig magisk oplevelse i Nemos verden. Du finder den i Walt Disney Studio Park.
The Twighlight Zone Tower of TerrorHar du modet til at gå ind i Tower of Terror og opleve hårrejsende rædsler? Overvind din frygt i denne skræmmende forlystelse i Walt Disney Studio Park.
Pirates of the CaribbeanGlid gennem kaptajn Jack Sparrows verden af fest og piratplyndringer.
RatatouilleI denne velindrettede forlystelse krymper du til størrelsen af en mus og oplever en aften i den populære restaurant.Benyt lejligheden til også at gå ind på Torneroseslottet og føle dig som en rigtig prinsesse, eller tag til Adventure Isle, som er et eventyr for hele familien med hængebroer, smalle stier og uhyggelige huler.

DTF travels Top 5 favoritattraktioner

Big Thunder Mountain
En herlig rutsjebane i Frontierland, hvor du bliver kastet mellem klippevægge i ægte mineånd.

Crush´s Coaster
En virkelig magisk oplevelse i Nemos verden. Du finder den i Walt Disney Studio Park.

The Twighlight Zone Tower of Terror
Har du modet til at gå ind i Tower of Terror og opleve hårrejsende rædsler? Overvind din frygt i denne skræmmende forlystelse i Walt Disney Studio Park.

Pirates of the Caribbean
Glid gennem kaptajn Jack Sparrows verden af fest og piratplyndringer.

Ratatouille
I denne velindrettede forlystelse krymper du til størrelsen af en mus og oplever en aften i den populære restaurant.

Benyt lejligheden til også at gå ind på Torneroseslottet og føle dig som en rigtig prinsesse, eller tag til Adventure Isle, som er et eventyr for hele familien med hængebroer, smalle stier og uhyggelige huler.


Knapp