Nordens storbyer

Er du til ferie med kultur, seværdigheder og storbystemning? Så tag på bilrundtur rundt til Göteborg, Stockholm og Oslo.

Oplev nogle af Nordens største storbyer på denne kør-selv-ferie.

Göteborg

Spændende kulturoplevelser, lækre restauranter, hyggelige caféer og shopping i særklasse. Göteborg, Sveriges næststørste by, har masser at byde på. Besøg forlystelsesparken Liseberg, som byder på sjov for både børn og voksne, gå på oplevelse i Universeum, eller besøg de spændende museer. Byen har en hyggelig og afslappet atmosfære, så du kan holde ferie fri for stress og jag.

Stockholm

Med sine smukke bygninger, brostensbelagte gader og maleriske vandveje, vil du blive betaget af denne pulserende nordiske hovedstad. Oplev den kongelige pragt på Stockholms Slot, udforsk de trendy kvarterer som Södermalm og Östermalm, og lad dig forføre af den rige kultur og historie på museer som Vasa og Skansen. Med sit blomstrende kulinariske scene, mode, og design, er Stockholm en destination, der appellerer til alle sanser. Fra de snoede gyder i Gamla Stan til de grønne oaser i Djurgården, er Stockholm en by, der vil fortrylle dig med sin skønhed og charme.

Oslo

Hjemlig atmosfære, spændende kultur, tjekkede restauranter og hyggelig stemning. Hvis du ikke allerede har oplevet Oslo, så har du noget at glæde dig til! Norges hovedstad er smukt beliggende ved Oslofjorden. Du kan fylde din ferie med kulturelle oplevelser i Nobels Fredscenter eller i Holocaustcentret, gå tur i den smukke Vigeland skulpturpark eller opleve den nye arkitektur, som skyder op i byen. Og gå ikke glip af Norges mest besøgte turistattraktion, Holmenkollen, hvor du har en storslået udsigt over byen.

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger