1 / 13

Om hotellet

Hotel Santa Isabel ligger i Albacete, blot 4 minutters kørsel fra Albacete Markedsinstitut og 7 minutters kørsel fra Imaginalia Shoppingcenter. Dette hotel 4 ligger 4,2 km fra Plaza de Toros og 4,3 km fra Albacete Markedsplads. Overnat i et af de 39 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Albacete Markedsinstitut - 2,3 km
Imaginalia Shoppingcenter - 2,9 km
Albacete Markedsplads - 4,1 km
Plaza de Toros - 4,2 km
Molino de la Feria - 4,5 km
Albacete Katedral - 4,6 km
Plaza Mayor - 4,6 km
La Bicha de Balazote - 4,8 km
El Cuchillero - 4,8 km
Teatro Circo - 4,8 km
Lodares-passagen - 4,8 km
Val General Centros Comerciales Calle Ancha - 5 km
Abelardo Sánchez-parken - 5,5 km
Jardín Botánico de Castilla-La Mancha - 7,3 km
Museo Provincial de Albacete - 9,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Albacete (ABC) - 12 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception og vaskeri. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer bryllupsfaciliteter, hjælp med udflugter/billetter og selskabslokale. Nyd et måltid på Casa Paco, som tilhører dette hotel. Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod et tillægsgebyr.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 11 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 8 pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: 27.50 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over Hotel Santa Isabel

Adresse

Hotel Santa Isabel

Albacete, Castilla - La Mancha, Spanien

N 39.02424 E -1.88894

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger