1 / 33

Olé Backpackers Hostel

Alicante, Spanien

Om hotellet

Overnatter du ved Olé Backpackers Hostel, som ligger tæt på stranden i Alicante, er du kun 3 minutters gang fra Det Centrale Marked og 13 minutters gang fra Alicante Havn. Dette hostel ligger 0,7 km fra Explanada de Espana og 0,9 km fra El Corte Ingles Shopping Center. Føl dig hjemme i et af de 6 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder mikrobølgeovn. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Det Centrale Marked - 0,2 km
Calle Castaños - 0,3 km
Placa de los Luceros - 0,4 km
Alicante Principal Theatre - 0,5 km
Museo de Hogueras - 0,5 km
Bulevar-pladsen - 0,5 km
Carmen-pladsen - 0,7 km
Circulo Industrial - 0,7 km
San Nicolas katedral - 0,7 km
Alicante Bullring - 0,7 km
Explanada de Espana - 0,7 km
Museo de Belenes - 0,8 km
San Fernando Castle - 0,8 km
Alicante rådhus - 0,9 km
Canalejas Park - 0,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 15,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et bibliotek. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og fælles stue. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.30 til kl. 12.30.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 5.50 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.

Kort over Olé Backpackers Hostel

Adresse

Olé Backpackers Hostel

Alicante, Regionen Valencia, Spanien

N 38.3482 E -0.4882

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger