1 / 35

IL Giardino Dell'Arte - Guest House

Capri, Italien

Om hotellet

IL Giardino Dell'Arte - Guest House ligger ved vandet i Anacapri, kun 10 minutters kørsel fra Villa San Michele og Napoli-bugten. Dette byhus med familievenlig profil ligger 3,8 km fra Blue Grotto og 4,4 km fra Faro di Punta Carena. Føl dig hjemme i et af de 5 værelser, der indeholder køleskab og minibar. Der er gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi, og et LCD-tv med satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og bidet. Faciliteterne inkluderer skriveborde og kaffe-/temaskiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Villa Imperiale di Damecuta - 0,8 km
Chiesa di Santa Sofia - 0,9 km
Chiesa di San Michele - 0,9 km
Casa Rossa - 1 km
Blue Grotto - 1 km
Napoli-bugten - 1,1 km
Piazza Vittoria - 1,3 km
Monte Solaro stolelift - 1,3 km
Villa San Michele - 1,7 km
Mount Solaro - 2,1 km
Chiesa di San Costanzo - 2,7 km
Belvedere della Migliara - 2,8 km
Spiaggia Libera di Marina Grande - 2,8 km
Marina Grande Beach - 2,8 km
Bagni di Tiberio Beach - 3,3 km

Den foretrukne lufthavn for IL Giardino Dell'Arte - Guest House er Napoli Internationale Lufthavn (NAP) - 69,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Transport til busstationen er til rådighed uden tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes på stedet. Fra en tagterrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette byhus i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette byhus tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt. Følgende faciliteter lukkes til vinter:
  • Swimmingpool
  • Gebyr for nærliggende parkering: 10 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool åbner i maj.
  • Op til 2 børn i alderen 6 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.

Kort over IL Giardino Dell'Arte - Guest House

Adresse

IL Giardino Dell'Arte - Guest House

Anacapri, Italien

N 40.556026 E 14.209032

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger