Vores rejsemål » Italien
Italien

Italien

Herlige strande, maleriske byer, vidunderlig natur og fantastisk mad

Søg og book rejse

search

Italien

Jeg synes, at Italien er et bedårende land, hvor du bliver charmeret af de glade og gæstfrie mennesker. Den storslåede natur er meget varieret med olivenlunde og citrus- og vinområder. Seværdigheder uden ende, skøn shopping og udsøgt mad.

Italien er landet for enhver smag og ethvert humør

Fra landets nordlige del ned til de sydligere breddegrader er det ikke kun naturen, der ændrer sig, men også maden og vinene. Her kan du vente dig alt fra majestætiske bjerge, smukke indsøer til glitrende hav, små hyggelige badebugter eller kilometerlange og brede sandstrande. Du mødes af en overdådighed af kunst og kultur, uanset om du befinder dig i en lille malerisk by eller en større kulturby som Firenze eller Rom. Jeg kan synes, at det er fascinerende at kunne besøge et land gang på gang og stadig opleve nye ting. Efter over tyve år med rejser til Italien har jeg stadig nye rejsemål, som jeg skal opleve og besøge.

Mad er en et af livets goder

Det er let at spise og drikke godt i Italien, og det fornemmes, at det er en vigtig del af hverdagen. Der lægges megen kærlighed, omtanke og tid i madlavningen. Når jeg tænker på Italien, tænker jeg på herlige dufte af vellavet pasta, som slynger sig langs husvæggene, duften af nybagt brød, når jeg går forbi den lokale bager eller aromaen fra en perfekt lavet espresso. Og naturligvis også den skønne varme og solstrålerne mod ansigtet.

Med os kan du vælge blandt mange rejsemål

Uanset om du er soldyrker eller bare tager ned til Italiens mange seværdigheder, så kan du med os udvælge din personlige favorit. Vi har et stort antal skønne steder ved Adriaterhavet, hvor de kilometerlange sandstrande strækker sig imponerende langs en kyst med sprudlende badesteder.

Langs den italienske Riviera, hvor grønne bjergskråninger vender sig mod et blåt hav, har vi også udvalgt nogle boliger. Naturligvis har vi også med omsort udvalgt nogle af de toskanske badebyer. I det indre Toscana, dvs. "på landet", kan du vælge mellem at bo på vingård eller hotel eller måske begge dele. Toscana er en taknemmelig region at komme rundt i. Og naturen skifter mellem smukke, grønne og små høje til store gule kornmarker.

Det sydlige Italien hæl, tåspids og øer er noget udover det sædvanlige. Her venter dig en smuk dramatisk kyst, herlige sandstrande, azurblåt hav og utrolig mad. Kalabrien, Apulien, Sicilien eller Sardinien. Det er bare op til dig at vælge og vrage i vores store program.

Underholdning og fornøjelser for alle

Hver region har noget skønt at byde på. Det kan være alt fra sjove forlystelsesparker, vandparker, dyreparker, lokale markeder, spændende udstillinger af forskellig slags mm. I visse perioder af året kan du også være med på en "trøffeljagt" og vinture. I Italien er familieunderholdning også en vigtig ingrediens for en vellykket ferie. Det betyder, at mange hoteller og anlæg byder deres gæster på det.

Vingårde

Det står sikkert på manges ønskeseddel på et tidspunkt at holde ferie på en vingård. Fantastiske omgivelser, smukke oliventræer, som glimtrer som sølv, når vinden tager i bladene, fugle, der synger på markerne. Det er noget særligt at bo op til naturen i et land som Italien. For at gøre det nemmere for dig at finde vores vingårde, har vi lavet et tema, som du kan søge på.

Læs mere

Skjul

Vis kort