1 / 55

Om hotellet

Baan Klang Aow Beach Resort i Bang Saphan ligger kun 2 minutters kørsel fra Ban Krood-stranden og 8 minutters kørsel fra Wat Tang Sai-templet. Dette hotel ved stranden ligger 30,3 km fra Nationalpark ved Huai Yang-vandfaldet og 45,1 km fra Huai Yang Vandfald. Føl dig hjemme i et af de 98 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og minibar. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ban Krood-stranden - 1,5 km
Thang Sai Strand - 5,5 km
Wat Tang Sai-templet - 5,8 km
Don Samran Strand - 6,1 km
Nopparat Thara Strand - 14,9 km
Bo Thong Lang Bugt - 19,5 km
Wat Khao Tham Ma Rong - 19,7 km
Khao Ma Rong Cave - 20,4 km
Suan Luang Strand - 22,2 km
Thap Sakae Strand - 24,7 km
Nationalpark ved Huai Yang-vandfaldet - 30,3 km
Sai Khu Vandfald - 38 km
Surin Strand - 38,7 km
Red Cliffs - 41 km
Huai Yang Vandfald - 45,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Dette hotel har 4 møde- og konferencelokaler til rådighed. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage. Du kan dase i solen på den private strand, eller nyde andre rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og havegrill. Tag forbi dette hotels restaurant, hvor du kan få frokost eller aftensmad. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 300 THB for voksne og 300 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 600 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Baan Klang Aow Beach Resort

Adresse

Baan Klang Aow Beach Resort

Bang Saphan, Prachuap Khiri Khan, Thailand

N 11.332746 E 99.558248

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger