1 / 51

Hotel Anabel Baza

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Anabel Baza har du en base i hjertet af Baza, kun 10 minutters gang fra Museo Municipal og Iglesia Concatedral de la Encarnación. Dette hotel ligger 0,8 km fra Iglesia de Santiago og 1 km fra Plaza de las Eras. Føl dig hjemme i et af de 20 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer skriveborde og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Museo Municipal - 0,5 km
Iglesia Concatedral de la Encarnación - 0,5 km
Plaza de las Eras - 0,5 km
Iglesia Mayor de Baza - 0,5 km
Iglesia de Santiago - 0,6 km
Marzuela arabiske bade - 0,7 km
Iglesia de la Anunciación - 12 km
Museo de Prehistoria y de Paleontología - 12,2 km
Cerro Jabalcón - 17,6 km
Jabalcón Ermita de la Virgen de la Cabeza - 17,9 km
Embalse del Negratín - 17,9 km
Playa De Freila - 20,7 km
Los Coloraos - 21,6 km
Bodega de Serón - 28,8 km
Mariæ Bebudelseskirke - 29,9 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Anabel Baza er Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 113 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, bagageopbevaring og vaskeri. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer bryllupsfaciliteter og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 3 og 15 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Gæster, der fremviser en negativ COVID-19-test, skal være blevet testet maks. 72 timer inden indtjekning. Gæster, som fremviser dokumentation for vaccination mod COVID-19, skal være færdigvaccinerede mindst 14 dage inden indtjekning.

Kort over Hotel Anabel Baza

Adresse

Hotel Anabel Baza

Baza, Andalusien, Spanien

N 37.48653 E -2.772341

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger