1 / 86

L'Hôtel de Beaune

Beaune, Frankrig

Om hotellet

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, limousine- eller luksusbilservice og hurtig udtjekning. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer et døgnåbent fitnesscenter og udlejningscykler. Dette hotel i art deco-stil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernevurdering fra ATOUT France, det franske agentur for turismeudvikling.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over L'Hôtel de Beaune

Adresse

L'Hôtel de Beaune

Beaune, Cote-d'Or, Frankrig

N 47.02323 E 4.83974

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger