1 / 98

La Course Maison D'Hôtes de Luxe

Bordeaux, Frankrig

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer skriveborde og massage på værelset, og rengøring udføres dagligt. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en sauna og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener La Course Maison D'Hôtes de Luxes gæster.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette Bed & Breakfast inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.

Kort over La Course Maison D'Hôtes de Luxe

Adresse

La Course Maison D'Hôtes de Luxe

Bordeaux, Gironde, Frankrig

N 44.85088 E -0.57834

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger