Vores rejsemål » Frankrig
Frankrig

Frankrig

Vive la France!

Søg og book rejse

search

Frankrig

Vi kan prale af, at have Danmarks bredeste udbud på Frankrig. Du kan rejse til Rivieraen, Paris eller til de franske kulturlandskaber i nord, syd og vest med os.

Den franske Riviera byder på overdådige udsigter over Middelhavet og bjergene. Og længst mod vest, i landskaberne Languedoc og Roussillion, finder du landets bredeste og mest lavvandede sandstrande.

I det nordlige Frankrig ligger de kendte landskaber Normandiet og Bretagne. Det er her, du tager til, for at se de historiske mindesmærker og de lange sandstrande.

Langs den skønne Atlanterhavskyst findes mange fine badebyer med lavvandede sandstrande og mange solskinstimer.

Du kan vælge mellem ca. 30 hoteller i det centrale Paris. Besøg byernes by som ifølge franskmændene selv er ”La plus belle ville du monde” - verdens smukkeste by.

Maden er en stor del af ferien

Maden har en central rolle i fransk kultur. Hver region har sine specialiteter som naturligvis akkompagneres af den lokale vin. Selv i mindre landsbyer findes der restauranter for enhver smag. En luksusgourmetmiddag eller en simpel tre retters menu på en hyggelig bistro? Valget er dit, og vi kan godt love dig, at du ikke bliver skuffet.

Læs mere

Skjul

Vis kort