1 / 91

Residencial Terra de Mar

Calpe, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Residencial Terra de Mar har du en central base i Calpe, kun 5 minutters gang fra Llavador de la Font og 9 minutters gang fra Arenal-Bol Strand. Dette hostel med spa ligger 24,9 km fra Llevant Strand og 13,9 km fra Albir-stranden. Føl dig hjemme i et af de 12 værelser med individuelt design, der desuden har minibar og fladskærms-tv. Din seng har madras af viskoelastisk skum og er udstyret med dundyner og egyptiske bomuldslagner. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Llavador de la Font - 0,4 km
Arenal-Bol Strand - 0,8 km
Cala La Manzanera - 1,1 km
Puerto Blanco Strand - 1,6 km
Cala del Morelló - 1,7 km
Baños de la Reina arkæologisk udgravning - 1,8 km
Salinas de Calpe - 1,9 km
Cantal Roig-stranden - 2,4 km
La Fossa-stranden - 2,8 km
Cala el Racó - 3 km
Cala Les Urques - 3,1 km
Ifach Rock - 3,2 km
Sierra Helada Nationalpark - 3,3 km
Penyal d'Ifac naturpark - 3,5 km
Castellet de Calp - 3,9 km

Den foretrukne lufthavn for Residencial Terra de Mar er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 76,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Andre faciliteter på dette hostel i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Få stillet sulten på dette hostels kaffebar/café, eller bliv på værelset, hvor du kan nyde godt af roomservice døgnet rundt. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Kontinental morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for kontinental morgenmad: 12 EUR for voksne og 8 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 18 EUR pr. person (retur)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 18 EUR (retur)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 12.0 EUR pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 35.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Ved indtjekning skal gæster fremvise dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Gæster, som fremviser dokumentation for vaccination mod COVID-19, skal være færdigvaccinerede mindst 14 dage inden indtjekning.

Kort over Residencial Terra de Mar

Adresse

Residencial Terra de Mar

Calpe, Regionen Valencia, Spanien

N 38.64547 E 0.0445181

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger