1 / 51

Om hotellet

Hotel Cosgaya i Camaleno ligger kun 10 minutters kørsel fra Mogrovejo Tårn og Fuente Dé-kabelbanen. Dette hotel ligger 12,8 km fra Territorio Canopy og 12,9 km fra Santo Toribio de Liebana Kloster. Føl dig hjemme i et af de 24 værelser, der er indrettet med individuelt design. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner og mørklægningsgardiner, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mogrovejo Tårn - 5 km
Fuente Dé-kabelbanen - 9,9 km
Picos de Santolaja - 10,6 km
Territorio Canopy - 12,8 km
Santo Toribio de Liebana Kloster - 12,9 km
Torre del Infantado - 12,9 km
Sotama Besøgscenter - 17 km
Los Castaños Milenarios de Cillorigo de Liébana - 21,2 km
Casa de las Donas - 25,3 km
Fuentes Carrionas y Fuente Cobre Naturpark - 35,3 km
Riaño and Mampodre Mountain Regional Park - 42,7 km
Piedrasluengas Udkigspunkt - 42,9 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Cosgaya er Santander (SDR) - 117,7 km

Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Som gæst på Hotel Cosgaya har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.30 til kl. 10.30.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: Mellem 7.50-7.50 EUR for voksne og mellem 7.50-7.50 EUR for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den sæsonåbne pool vil være åben fra den 01. juli til den 16. september.

Kort over Hotel Cosgaya

Adresse

Hotel Cosgaya

Camaleno, Cantabria, Spanien

N 43.11466 E -4.729168

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger