1 / 100

Grand Hotel Quisisana

Capri, Italien

Om hotellet

Fra Grand Hotel Quisisana, som ligger i hjertet af Capri, er det kun fem minutters kørsel til Piazzetta Capri og Villa San Michele. Dette hotel 5 ligger 2,7 km fra Marina Grande og 7,6 km fra Blue Grotto. Føl dig hjemme i et af de 147 værelser med individuelt design, der desuden har minibar og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Piazza Umberto I - 0,1 km
Funicular Cable Car Station - 0,2 km
Via Krupp - 0,3 km
Augustus-haverne - 0,3 km
Charterhouse of St. Giacomo - 0,3 km
Lookout - 0,4 km
Ignazio Cerio Museum - 0,6 km
Piazzetta Capri - 0,6 km
Chiesa di Santo Stefano - 0,6 km
Capri - 0,8 km
Fortini Coastal Walk - 0,8 km
Grotta di Matromania - 1 km
Belvedere Tragara - 1 km
Villa of Tiberius - 1 km
Marina Grande - 1,1 km

Den foretrukne lufthavn for Grand Hotel Quisisana er Napoli Internationale Lufthavn (NAP) - 69,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 6 mødelokaler. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde et motionscenter, en udendørs pool og et dampbad. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og festsal. Få en bid mad på Ristorante Colombaia, som er en af 3 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Tag forbi baren ved poolen samt de 2 barer/lounger, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.30.
  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 09.00 til kl. 18.00.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Grand Hotel Quisisana

Adresse

Grand Hotel Quisisana

Capri, Italien

N 40.54958 E 14.24428

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger