1 / 38

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne indeholder bruser med brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Rengøring udføres dagligt, og baby-/barnesenge (gratis) er til rådighed efter anmodning. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder en indendørs pool og en sæsonbestemt udendørs pool. Som gæst på Hotel Pensione Monti har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Der er mulighed for aircondition mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Hotel Pensione Monti

Adresse

Hotel Pensione Monti

Casamicciola Terme, Italien

N 40.745362 E 13.897079

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger