1 / 41

Gran Hotel Campestre

Irapuato, Mexico

Om hotellet

Med et ophold ved Gran Hotel Campestre har du en base i hjertet af Celaya, kun 5 minutters kørsel fra Galerias Celaya Butikscenter og San Francisco-templet. Dette hotel ligger 45,2 km fra Josefa Ortiz de Domínguez Auditorium og 51,7 km fra Santiago de Querétaro Akvædukt. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 79 værelser. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

San Francisco-templet - 2,5 km
El Carmen-templet - 2,8 km
Galerias Celaya Butikscenter - 2,8 km
Celaya Main Garden - 2,9 km
Alameda Park - 3 km
Lasallista Benavente-universitetet - 3,2 km
Instituto Tecnologico de Celaya - 4,4 km
Miguel Alemán Valdés Stadion - 5,1 km
Xochipilli-parken - 6,1 km
Tresguerras Auditorium - 6,9 km
Plaza Parque Celaya - 8,7 km
Villa Gasca Water Park - 23,2 km
Balvanera Industripark - 39,9 km
Querétaro General Hospital - 41,8 km
Tyrefægtningsarenaen Plaza Santa Maria - 42,1 km

Den nærmeste store lufthavn er León, Guanajuato (BJX-Del Bajio) - 104,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Gå ikke glip af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og et døgnåbent fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Få en bid mad på La Bamba, en familierestaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 12.00.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 150 MXN for voksne og 90 MXN for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: MXN 150 pr. kæledyr pr. nat
  • Gebyr for sen udtjekning: 350.00 MXN

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Der er begrænset varmt vand på stedet.
  • Ét barn, i alderen 8 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Gran Hotel Campestre

Adresse

Gran Hotel Campestre

Celaya, Guanajuato, Mexico

N 20.517655 E -100.789118

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger