1 / 61

Om hotellet

Med et ophold ved CH Hotel har du en base i hjertet af Chiang Mai, kun 15 minutters gang fra Chiang Mai Nattebazar og Warorot Marked. Dette hotel ligger 1,8 km fra Tha Phae-porten og 15,2 km fra Mae Jo Universitet. Føl dig hjemme i et af de 110 værelser, der indeholder køleskab og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ved floden - 0,2 km
Mae Ping River - 0,2 km
Jernbroen - 0,5 km
Chiang Mai Nattebazar - 0,5 km
Art in Paradise - 0,9 km
Naowarat-broen - 0,9 km
Centrale Chiang Mai-mindehospital - 1,2 km
Warorot Marked - 1,2 km
Khlong Mae Kha Canal Village - 1,2 km
Chiang Mai Night Bazaar Shoppingcenter - 1,3 km
Chiang Mai-porten - 1,4 km
Tha Phae-porten - 1,5 km
Wua Lai Walking Street - 1,5 km
Lørdagsgademarked - 1,6 km
Tha Pae Gågade - 1,7 km

Den foretrukne lufthavn for CH Hotel er Chiang Mai (CNX-Chiang Mai International) - 6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Spis frokost på Auengdoi Restaurant, en restaurant, som specialiserer sig indenfor thailandske retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Engelsk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Gebyr for engelsk morgenmad: 150 THB for voksne og 75 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 500 THB pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 7)
  • Gebyr for ekstra seng: 500.0 THB pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over CH Hotel

Adresse

CH Hotel

Chiang Mai, Chiang Mai Provins, Thailand

N 18.781899 E 99.001914

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger