1 / 96

Hospedería El Pico del Fraile

Zamora med omegn, Spanien

Om hotellet

Dette feriehus ligger ved en sø i Cobreros, kun 3 minutters kørsel fra Sierra de la Culebra og 6 minutters kørsel fra Sanabria Lake Naturpark. Denne hytte 4 ligger 7,3 km fra Casa del Parque I "Lago de Sanabria y alrededores" og 7,8 km fra Greverne af Benaventes slot. Find dig til rette i denne hytte med individuelt design. Der er også et køkken med både en kogeplade og en opvaskemaskine. Din seng med madras af viskoelastisk skum har en dundyne og egyptiske bomuldslagner. Der er en privat møbleret balkon. Der er gratis Wi-Fi, så du altid kan komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Sierra de la Culebra - 2,3 km
Sanabria Lake Naturpark - 3 km
Casa del Parque I "Lago de Sanabria y alrededores" - 7,3 km
Greverne af Benaventes slot - 7,8 km
Azogue Kirke - 7,9 km
Mayor-pladsen - 7,9 km
Ermita de San Cayetano - 8 km
Playa Los Enanos - 13,5 km
Playa del Folgoso - 14,1 km
Playa Custa Llago - 15,4 km
Playa de Viquiella - 15,5 km
Center for den Iberiske Ulv - 18,4 km
Parque Natural de Montesinho - 20,7 km
O Cortello dos Lobos - 26,5 km
Iglesia Santa Maria da Cabeza - 33,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Braganca (BGC) - 41,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på denne hytte inkluderer spillehal/spillerum, bryllupsfaciliteter og pejs i lobbyen.
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 25.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Hospedería El Pico del Fraile

Adresse

Hospedería El Pico del Fraile

Cobreros, Castilla y León, Spanien

N 42.06938 E -6.701942

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger