1 / 30

Sa Plana Petit Hotel

Port d´Andratx, Spanien

Om hotellet

Sa Plana Petit Hotel ligger tæt på stranden i Estellencs, kun 32 km fra Santa María de Palma Katedral og 33,3 km fra Palma Nova Strand. Dette hotel ligger 35,9 km fra Puerto Portals Marina og 39,6 km fra Cala Mayor Strand. Føl dig hjemme i et af de 6 aircondition-afkølede værelser, der indeholder pejse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

CCA Andratx - 17,5 km
Platja de Son Bunyola - 18,9 km
Andratx Golfbane - 20,7 km
Playa Camp de Mar - 21,6 km
Port d'Andratx - 22,7 km
Cala Fornells - 23,1 km
Cala Fonoll - 23,6 km
Cala Llamp - 23,8 km
Real Cartuja de Valldemossa - 24,1 km
Mallorca Tennisakademi - 24,1 km
Miramar - 24,1 km
Frederic Chopin - 24,2 km
Playa de Palmira - 24,4 km
Platja de La Romana - 25,1 km
Universitat de les Illes Balears - 25,1 km

Den nærmeste store lufthavn er Palma de Mallorca (PMI) - 56,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab og køleskab på fællesareal. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, pejs i lobbyen og havegrill. Afslut dagen med en drink eller to i strandbaren. Gratis komplet morgenmad er inkluderet.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for ekstra seng: 20 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Den udendørs pool har lukket i november.

Kort over Sa Plana Petit Hotel

Adresse

Sa Plana Petit Hotel

Estellencs, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.652729 E 2.48045

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger