1 / 32

Om hotellet

Overnatter du ved Silva, som ligger tæt på stranden i Ferrol, er du kun 5 minutters kørsel fra Ferrol-havnen og Cuartel de Dolores. Dette hotel ligger 2,1 km fra Exponav og 2,2 km fra Jofre-teateret. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 31 værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ferrol-havnen - 0,8 km
Cuartel de Dolores - 1,7 km
Exponav - 1,7 km
Jofre-teateret - 1,8 km
San Julian-katedralen - 1,9 km
Plaza de Amboage - 2,1 km
Reina Sofia-parken - 2,4 km
Praia de Caranza - 2,5 km
San Francisco-kirken - 2,5 km
Herrera-haven - 2,5 km
Ferrols militære arsenal - 2,6 km
Estadio de la Malata - 2,7 km
Praia da Graña - 6 km
Campomar-golfklubken - 8,6 km
San Felipe-slottet - 8,9 km

Den foretrukne lufthavn for Silva er La Coruna (LCG) - 48,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, en elevator og kaffe/te på fællesarealer. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og fælles stue. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 6.50 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 10 pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Silva

Adresse

Silva

Ferrol, Galicien, Spanien

N 43.49204 E -8.2178

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger