1 / 66

Melia Grand Hermitage - All Inclusive

Golden Sands, Bulgarien

Om hotellet

Overnatter du ved Melia Grand Hermitage - All Inclusive, som ligger tæt på stranden i Varna, er du kun 3 minutters gang fra Golden Sands Strand og 5 minutters gang fra Aquapolis. Dette overnatningssted 5 ligger 2 km fra Golden Sands Yacht Port og 2,1 km fra Minigolf course. Føl dig hjemme i et af de 727 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Golden Sands Strand - 0,2 km
Golden Sands Yacht Port - 1,4 km
Aquapolis - 1,5 km
Minigolf course - 1,6 km
Nirvana Strand - 1,8 km
Trifon Zarezan Strand - 2,5 km
Aladzha Kloster - 3,8 km
Cabacum Strand - 4,8 km
Ecopark Varna - 7,6 km
Sveti Sveti Konstantin & Elena Monastery - 8 km
Sv. sv. Konstantin i Elena Centrale Strand - 8,3 km
Cathedral of the Assumption of the Virgin - 8,3 km
Skt. Konstantin og Helena kloster - 8,5 km
Sunny Day Strand - 9,2 km
Kranevo Strand - 9,5 km

Den foretrukne lufthavn for Melia Grand Hermitage - All Inclusive er Varna (VAR-Varna International) - 25 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Varna? På dette overnatningssted er der et område på 830 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 7 mødelokaler. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Efter en dukkert i en af de 4 udendørs swimmingpools, kan du tilbringe resten af dagen på den private strand. Dette overnatningssted tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Dette overnatningssted er med alt inklusive. Priserne inkluderer måltider og drikkevarer på stedets spisesteder. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter, særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Få en bid mad på Hermitage Restaurant, som er en af 3 restauranter på dette overnatningssted. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice døgnet rundt eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Når du har brug for en forfriskende drink, kan du besøge strandbaren, de 4 barer/lounger eller de 2 barer ved poolen. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 10.00.

Følgende faciliteter lukkes til vinter:
  • Swimmingpool
  • Gebyr for selvstændig parkering: BGN 25 pr. dag
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har lukket i september.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette overnatningssted inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Melia Grand Hermitage - All Inclusive

Adresse

Melia Grand Hermitage - All Inclusive

Golden Sands, Bulgarien

N 43.29035 E 28.043726

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger