1 / 100

Om hotellet

Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, bagageopbevaring og et bibliotek. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet eller nyde rekreative faciliteter, såsom en sæsonbestemt udendørs pool. Dette hotel i Beaux Arts-stil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Dette overnatningssted har modtaget sin officielle stjernevurdering fra ATOUT France, det franske agentur for turismeudvikling.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort over Le Grézalide

Adresse

Le Grézalide

Grezes, Lot, Frankrig

N 44.6274 E 1.818301

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger