1 / 100

Villa Orchid Garden Riverside

Tijuana, Mexico

Om hotellet

Villa Orchid Garden Riverside har en central beliggenhed i Hoi An, kun 9 minutters gang fra Cam Thanh Rice Fields og 12 minutters gang fra Hội An Impression Forlystelsespark. Dette hotel ved stranden ligger 1,6 km fra Ba Le Marked og 1,8 km fra Hội An Marked. Forkæl dig selv med et ophold i et af de 15 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder pejse og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med separat badekar og bruser, dybe badekar og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Cam Thanh Rice Fields - 0,8 km
Hoi An Memories Show - 0,8 km
Hội An Impression Forlystelsespark - 1 km
Memory of Hoi An - 1,3 km
Trần Duong House - 1,3 km
Hoi An-kludemarkedet - 1,5 km
Cam Thanh Bro - 1,5 km
Assembly Hall of the Chaozhou Chinese Congregation - 1,6 km
Assembly Hall of the Hainan Chinese Congregation - 1,6 km
Ba Le Marked - 1,6 km
Hội An Marked - 1,7 km
Quan Cong Tempel - 1,7 km
Folkekulturmuseet - 1,8 km
Phuc Kien-forsamlingshallen - 1,8 km
Hoi An Historic Museum - 1,8 km

Den foretrukne lufthavn for Villa Orchid Garden Riverside er Da Nang (DAD-Da Nang Intl.) - 31,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt). Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og en Lazy River. Andre faciliteter på dette hotel i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Få stillet sulten med vietnamesiske retter på Riverside Coffee at 32, en restaurant med udsigt til haven, eller bliv på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: Mellem 50001-150000 VND pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 418000 VND pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 460000.0 VND pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

Kort over Villa Orchid Garden Riverside

Adresse

Villa Orchid Garden Riverside

Hoi An, Quang Nam, Vietnam

N 15.875275 E 108.345714

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger