1 / 79

Om hotellet

Fra Volar Hoi An i Hoi An (Cam Chau) er der kun 5 minutters kørsel til Hội An Marked og Hoi An Natmarked. Dette gæstehus ligger 17,6 km fra My Khe Strand og 3,3 km fra An Bang-stranden. Føl dig hjemme i et af de 7 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Chuc Thanh Pagode - 0,7 km
Phuoc Lam Pagode - 1,2 km
Ba Le Well - 1,3 km
Hoi An-museet - 1,3 km
Trần-familiekapellet - 1,3 km
Museum for Historie og Kultur - 1,4 km
Hoi An Historic Museum - 1,5 km
Quan Thang House - 1,5 km
Assembly Hall of the Fujian Chinese Congregation - 1,5 km
Đức An Gamle Hus - 1,6 km
Diep Dong Nguyen House - 1,6 km
Quan Cong Tempel - 1,6 km
Folkloremuseum - 1,6 km
Ong Pagoda - 1,6 km
Assembly Hall of the Chaozhou Chinese Congregation - 1,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Da Nang (DAD-Da Nang Intl.) - 27,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Nyd de rekreative faciliteter, såsom en sæsonbestemt udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette gæstehus inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette gæstehus tilbyder roomservice (i et begrænset antal timer) på værelset. Gratis lokale morgenmadsretter serveres dagligt fra kl. 07.30 til kl. 09.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 280000 VND pr. køretøj (enkelt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har lukket i december.

Kort over Volar Hoi An

Adresse

Volar Hoi An

Hoi An, Quang Nam, Vietnam

N 15.88909 E 108.3303

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger