1 / 39

Hoi An Sunny Pool Villa

Tijuana, Mexico

Om hotellet

Med et ophold ved Hoi An Sunny Pool Villa i Hoi An er du kun 5 minutters kørsel fra Hội An Marked og Hoi An Natmarked. Dette hotel med familievenlig profil ligger 20,2 km fra My Khe Strand og 5,3 km fra Cua Dai Strand. Føl dig hjemme i et af de 10 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Din seng har Select Comfort-madras og premium-sengetøj, og alle værelserne indeholder sovesofa i samme størrelse som en enkeltseng. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Hoi An-kludemarkedet - 0,6 km
Trần Duong House - 0,6 km
Assembly Hall of the Chaozhou Chinese Congregation - 0,6 km
Memory of Hoi An - 0,7 km
Assembly Hall of the Hainan Chinese Congregation - 0,7 km
Thanh Nam Fishing Village - 0,7 km
Hội An Marked - 0,8 km
Quan Cong Tempel - 0,8 km
Folkekulturmuseet - 0,8 km
Phuc Kien-forsamlingshallen - 0,9 km
Hoi An Historic Museum - 0,9 km
Assembly Hall of the Fujian Chinese Congregation - 0,9 km
Museum for Historie og Kultur - 0,9 km
Traditional Theater - 0,9 km
Folkloremuseum - 1 km

Den nærmeste store lufthavn er Da Nang (DAD-Da Nang Intl.) - 30,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage og kropsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom et gratis vandland, en udendørs pool og udlejningscykler. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. En dag med sjov og ballade er ikke langt væk med den gratis shuttletransport til forlystelsesparken. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling er inkluderet.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 350000 VND pr. køretøj (enkelt)
  • Der er mulighed for rengøring mod et ekstra tillægsgebyr
  • Gebyr for ekstra seng: 250000 VND pr. ophold

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 5 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.

Kort over Hoi An Sunny Pool Villa

Adresse

Hoi An Sunny Pool Villa

Hoi An, Quang Nam, Vietnam

N 15.87263 E 108.33232

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger