1 / 78

Om hotellet

Fra Hotel Sopra i Incheon (Seo-gu) er der kun 15 minutters kørsel til Incheon-havnen og Hyundai Premium Outlet. Dette hotel ligger 19,1 km fra Lotte Department Store, Gimpo Lufthavn og 21,6 km fra Gocheok Sky Dome. Føl dig hjemme i et af de 172 værelser med individuelt møblement, der desuden har køleskab og LED-tv. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt designertoiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Incheon Asiad Hovedstadion - 1 km
Seogu Gukmin Cheyuk Center - 2,6 km
Gyeyangsan-bjerget - 4,8 km
Dream Park - 5 km
Det Nationale Institut for Biologiske Ressourcer - 5,6 km
AraMaru Skywalk - 6,6 km
Hallym Hospital - 7,7 km
Medi-Flex General Hospital - 8,1 km
Geomdans museum om forhistorisk tid - 8,2 km
Shinri Park - 8,4 km
Korea Manhwa-museum - 9,9 km
Bupyeong Park - 9,9 km
Sudoguksan Museum for Hjem og Dagligliv - 10 km
Bupyeong Station Underground Shopping Mall - 10 km
Sangdong Søpark - 10,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Seoul (GMP-Gimpo Intl.) - 19,5 km
Seoul (ICN-Incheon Intl.) - 28,4 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Sopra er Seoul (ICN-Incheon Intl.).

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og hurtig indtjekning. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og et mødelokale. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Ét barn, i alderen 6 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Begrænset parkeringshøjde.

Kort over Hotel Sopra

Adresse

Hotel Sopra

Incheon, Gyeonggi, Sydkorea

N 37.544565 E 126.674409

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger