1 / 46

Art Paradiso, Paradise City

Om hotellet

Med et ophold ved Art Paradiso, Paradise City i Incheon (Jung-gu) er du kun 10 minutters kørsel fra BMW Driving Center og Paradise City Wonder Box. Dette hotel 5 ligger 26,8 km fra Songdo Convensia Kongrescenter og 28,5 km fra Hyundai Premium Outlet Songdo. Føl dig hjemme i et af de 58 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har separat badekar og bruser med dybe badekar og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og minibarer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Paradise City Wonder Box - 0,6 km
Paradise City Casino - 0,7 km
Geuppo Strand - 5,3 km
Geoje Harbor - 5,4 km
Marsian Strand - 5,8 km
BMW Driving Center - 5,9 km
Silmido-øen - 6,5 km
SKY72 Golf Club - 8,7 km
Incheon-broen - 9 km
Silmido Strand - 9,8 km
Hanagae Strand - 10,7 km
Eulwangni Strand - 11,3 km
Wangsan Strand - 12,4 km
Yeongjong Mole - 14,4 km
Yeongjong Ferry Terminal - 14,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Seoul (ICN-Incheon Intl.) - 3,9 km
Seoul (GMP-Gimpo Intl.) - 42 km

Gæsterne har blandt andet adgang til internetforbindelse via kabel (tillægsgebyr), en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Lufthavnstransport tur-retur er gratis på planlagte tidspunkter. Sørg for at nyde de rekreative faciliteter, der inkluderer en udendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer trådløs internetadgang (tillægsgebyr), concierge-tjenester og tv på fællesarealer. Få stillet sulten med aftensmad på dette hotels restaurant, SERASE, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Lokale retter tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem. Dette overnatningssted er under renovering fra den 10. juni 2024 til den 28. juni 2024 (slutdatoen kan ændre sig). Følgende områder er påvirkede:
  • En af swimmingpoolene
Overnatningsstedet vil bestræbe sig på at minimere støj og forstyrrelser under renoveringsarbejdet.
  • Gebyr for lokale morgenmadsretter: 65000 KRW pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: KRW 20000 pr. ophold

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Gæster under 19 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Art Paradiso, Paradise City

Adresse

Art Paradiso, Paradise City

Incheon, Gyeonggi, Sydkorea

N 37.438062 E 126.455155

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger