1 / 100

Incheon Airport Hotel Oceanside

Om hotellet

Med et ophold ved Incheon Airport Hotel Oceanside, som ligger i Incheon (Jung-gu), er der kun 15 minutters gang til Geuppo Strand og Marsian Strand. Dette hotel ved stranden ligger 7,2 km fra Wangsan Strand og 9,3 km fra BMW Driving Center. Føl dig hjemme i et af de 55 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køleskab og LCD-tv. Din seng har madras af viskoelastisk skum og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har en kombination af bruser/badekar, gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Geoje Harbor - 0,7 km
Geuppo Strand - 0,8 km
Marsian Strand - 1,1 km
Silmido-øen - 2,1 km
Silmido Strand - 5,1 km
Eulwangni Strand - 5,7 km
Hanagae Strand - 6 km
Paradise City Wonder Box - 6,2 km
Paradise City Casino - 6,2 km
Wangsan Strand - 7,2 km
BMW Driving Center - 9,3 km
SKY72 Golf Club - 12,1 km
Incheon-broen - 12,3 km
Yeongjong Mole - 17,7 km
Yeongjong Ferry Terminal - 17,9 km

Den nærmeste lufthavn er:
Seoul (ICN-Incheon Intl.) - 8,9 km
Seoul (GMP-Gimpo Intl.) - 45,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Få stillet sulten på dette hotels kaffebar/café, eller tag et smut forbi den lokale snackbar/deli. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for langtidsparkering: 8000 KRW pr. dag
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Incheon Airport Hotel Oceanside

Adresse

Incheon Airport Hotel Oceanside

Incheon, Gyeonggi, Sydkorea

N 37.426486 E 126.421077

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger