1 / 43

Hotel Rural Spa Don Juan De Austria

Cáceres-provinsen, Spanien

Om hotellet

Med et ophold ved Hotel Rural Spa Don Juan De Austria i Jarandilla de la Vera er du kun 5-minutters gang fra Escobazos Museum og 9 minutters gang fra Parral Bridge. Dette hotel med spa ligger 5,3 km fra Ruta del Trabuquete starten af stien og 10,2 km fra San Jerónimo de Yuste Kloster. Føl dig hjemme i et af de 26 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Escobazos Museum - 0,4 km
Parral Bridge - 0,7 km
Ruta del Trabuquete starten af stien - 4,1 km
San Jerónimo de Yuste Kloster - 10,2 km
Serrana Viewpoint - 15,4 km
Las Pilatillas - 16,5 km
Iglesia Nuestra Señora de Fuentes Claras - 19,2 km
Museum of the Inquisition - 19,9 km
Pecharromán-museet - 22,1 km
Talayuela Golf - 22,4 km
Balcon del Valle Viewpoint - 33,1 km
Sierra de Gredos' regionale park - 36,5 km
Golf Candeleda - 37,4 km
Rosarito Reservoir - 38,5 km
Castro Celta de El Raso - 39,2 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Rural Spa Don Juan De Austria er Badajoz (BJZ-Talavera La Real) - 234,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og bagageopbevaring. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en indendørs pool og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, tv på fællesarealer og hjælp med udflugter/billetter. Som gæst på Hotel Rural Spa Don Juan De Austria kan du nyde et måltid på Laurel eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Som en ekstra service tilbydes der gratis morgenmad dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.30.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over Hotel Rural Spa Don Juan De Austria

Adresse

Hotel Rural Spa Don Juan De Austria

Jarandilla de la Vera, Extremadura, Spanien

N 40.12913 E -5.66223

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger