1 / 40

Om hotellet

Xabier ligger på promenaden i Javier, kun 3 minutters kørsel fra Castillo de Javier og 12 minutters kørsel fra Leyre Kloster. Dette hotel ligger i samme region som Navarra Universitetsklinik og San Juan de la Peña Kloster. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 45 værelser. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har badekar eller bruser og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Castillo de Javier - 0,1 km
Leyre Kloster - 9,4 km
Foz de Lumbier - 15 km
Bodegas Olimpia - 19,4 km
Castillo de la Peña Feliciano - 20,5 km
Skt. Stefans Kirke - 20,9 km
Palacio de Sada - 21,1 km
Bodegas San Martin - 37,3 km
Larrate Udkigspunkt - 38,7 km
Bodegas Maximo Abete - 38,9 km
Bodegas Beramendi - 39,3 km
Virgen del Castillo-eremitboligen - 40,1 km
Dolmen de Faulo - 41,2 km
Sibirana Slotsruiner - 41,3 km
La Oliva-klosteret - 44,4 km

Den foretrukne lufthavn for Xabier er Pamplona (PNA) - 49,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Javier? På dette hotel er der et område på 150 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette hotel tilbyder desuden concierge-tjenester, gavebutik/aviskiosk og bryllupsfaciliteter. Få stillet sulten på Restaurante Xabier, en restaurant, hvor du kan nyde udsigten til haven. Du kan også købe snacks på stedets kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Fuld morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt. Overnatningsstedet lukkes til vinter.
  • Gebyr for komplet morgenmad: Mellem 2-9 EUR pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 16 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Gæster under 25 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Xabier

Adresse

Xabier

Javier, Spanien

N 42.59301493929 E -1.21507795755

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger