1 / 35

The White Elephant Resort

Koh Chang & Koh Kood, Thailand

Om hotellet

Med et ophold ved The White Elephant Resort har du en central base i Ko Chang, kun 5 minutters kørsel fra White Sand Strand og Mu Ko Chang Nationalpark. Dette hotel ligger 1,3 km fra Perlestranden og 4,1 km fra Klong Prao Strand. Føl dig hjemme i et af de 12 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LED-tv. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mu Ko Chang Nationalpark - 0,1 km
White Sand Strand - 1,4 km
Perlestranden - 1,4 km
Klong Prao Strand - 4,4 km
Chao Por Koh Chang Helligdom - 6,3 km
Koh Chang Færgeterminal - 6,9 km
Klong Son Strand - 7,5 km
Klong Plu-vandfaldet - 7,5 km
Ko Changs internationale lægehus - 8 km
Ko Yuak - 9,6 km
Kai Be Strand - 9,8 km
Center Point Færgeleje - 10 km
Den Ensomme Strand - 12,8 km
Bailan Bugt - 13,5 km
Bailan-stranden - 14,7 km

Den foretrukne lufthavn for The White Elephant Resort er Trat (TDX) - 43,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og hjælp med udflugter/billetter. Spis dig mæt i internationale retter på The White Elephant, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over The White Elephant Resort

Adresse

The White Elephant Resort

Ko Chang, Trat Provins, Thailand

N 12.098146 E 102.275673

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger