1 / 67

The Lucky Beach Ao Nang

Krabi - Ao Nang, Thailand

Om hotellet

Fra The Lucky Beach Ao Nang i Krabi (Ao Nang) er der kun 1 minutters kørsel til Nopparat Thara Strand og 9 minutters kørsel til Ao Nang Beach. Dette hotel med familievenlig profil ligger 5,8 km fra Den vestlige Railay Strand og 7,6 km fra Khlong Muang Strand. Føl dig hjemme i et af de 18 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken med køleskab og mikrobølgeovn. Der tilbydes et fladskærms-tv med kabelkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ao Nang Krabi Boksestadion - 1,2 km
Nopparat Thara Strand - 1,4 km
Wattanapat Hospital - 1,6 km
Ao Nang Landmark Night Market - 1,7 km
Ao Nang Beach - 3,1 km
McDonald Ao Nang - 4 km
Tup-øen - 4 km
Ko Poda - 4 km
Shell Cemetery - 4,4 km
Ao Phai Plong Strand - 4,6 km
Pai Plong Bugt - 4,6 km
Åndens Bjerg - 4,8 km
Miracle Beach - 4,3 km
Pan Strand - 5,6 km
Den vestlige Railay Strand - 5,8 km

Den nærmeste store lufthavn er Krabi (KBV-Krabi International) - 26,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, babysitning (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter. Gæsterne kan komme omkring med transportservicen (tillægsgebyr), der kører inden for en omkreds på 10.00 km. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice. Engelsk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for engelsk morgenmad: 150 THB for voksne og 80 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 600 THB pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 1000.0 THB pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over The Lucky Beach Ao Nang

Adresse

The Lucky Beach Ao Nang

Krabi, Krabi Provins, Thailand

N 8.051272 E 98.807785

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger