1 / 56

Pine Bungalow

Om hotellet

Fra Pine Bungalow i Krabi (Nong Thale) er der kun 15 minutters kørsel til Khlong Muang Strand og Tubkaek Strand. Dette hotel ved stranden ligger 11,3 km fra Ao Nang Beach og 16,2 km fra Den vestlige Railay Strand. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 34 værelser. Gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi er til rådighed. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Khlong Muang Strand - 0,4 km
Kaw Kwang Strand - 3,6 km
Laem Bong Strand - 5,1 km
Pan Strand - 5,7 km
Ko Hong - 6,2 km
Tubkaek Strand - 7,1 km
Nopparat Thara Strand - 8,8 km
Ao Nang Landmark Night Market - 9,9 km
Wattanapat Hospital - 9,9 km
Ao Nang Beach - 11,3 km
Åndens Bjerg - 11,8 km
McDonald Ao Nang - 12 km
Ao Nang Krabi Boksestadion - 12,1 km
Miracle Beach - 12,1 km
Tup-øen - 13,3 km

Den foretrukne lufthavn for Pine Bungalow er Krabi (KBV-Krabi International) - 33,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og vaskeri. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan lade dig selv forkæle med massage på stedet. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Pine, en restaurant, som specialiserer sig i thailandske retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt.
  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 40 THB pr. person (cirkapriser)
  • Gebyr for lufthavnstransport: 600 THB pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for ekstra seng: 200.00 THB pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Pine Bungalow

Adresse

Pine Bungalow

Krabi, Krabi Provins, Thailand

N 8.041399 E 98.764402

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger