1 / 39

OYO 340 Ahad Suite Ao Nang Hotel

Om hotellet

Fra OYO 340 Ahad Suite Ao Nang Hotel i Krabi (Ao Nang) er der kun 3 minutters kørsel til Nopparat Thara Strand og 6 minutters kørsel til Ao Nang Beach. Dette hotel ligger 3,9 km fra Den vestlige Railay Strand og 8,2 km fra Den østlige Railay Strand. Føl dig hjemme i et af de 74 aircondition-afkølede værelser, der indeholder mikrobølgeovn og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Der er bruser på badeværelserne. Faciliteter inkluderer skriveborde og gratis mineralvand på flaske, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ao Nang Krabi Boksestadion - 0,8 km
Ao Nang Landmark Night Market - 1,3 km
Wattanapat Hospital - 1,4 km
Nopparat Thara Strand - 1,5 km
Ao Nang Beach - 1,6 km
Tup-øen - 2,4 km
Ko Poda - 2,4 km
McDonald Ao Nang - 2,4 km
Shell Cemetery - 2,9 km
Pai Plong Bugt - 3 km
Ao Phai Plong Strand - 3 km
Åndens Bjerg - 4,6 km
Miracle Beach - 2,4 km
Den vestlige Railay Strand - 3,9 km
Phra Nang Strand - 3,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Krabi (KBV-Krabi International) - 27,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og en elevator. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Drag fordel af de rekreative tilbud, inklusive en udendørs pool og en indendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer).
  • Ekstra senge er tilgængelige mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 6 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der serveres ikke alkohol på dette overnatningssted.

Kort over OYO 340 Ahad Suite Ao Nang Hotel

Adresse

OYO 340 Ahad Suite Ao Nang Hotel

Krabi, Krabi Provins, Thailand

N 8.04608 E 98.81795

Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger